Alkmaar Centraal

Zondagmiddag 6 september, vanaf 13.30 uur, vindt de tweede editie van het festival Koper Hout en Goud plaats bij de muzieknis in de Alkmaarder Hout. Op deze dag is het vijftien jaar geleden dat de eerste repetitie van de bigband Burn Brigade plaatsvond en dat wil Cultuurpark De Hout vieren.

De Burn Brigade presenteert zich met een gevarieerde muzikale middag, samen met gasten die een band met de band hebben: het snarenduo Camusto en het nieuwe jazzsextet Elements. Rens Arts presenteert het festival.

Burn Brigade speelt nummers uit het huidige project City Trips. Zeventien muzikanten blazen en bassen alsof hun leven er vanaf hangt. Verassingen met een vleugje herkenning. Het Elements sextet speelt een spannende mix van klassiek en modern. Camusto (bas- en fretloze gitaar) speelt onder andere Astor Piazzolla, eigen werk en improvisaties.

In Kunstnest zijn werken van Inge Bruyn te zien, ook bekend van lessen bij Artiance en COOL in Heerhugowaard. Meer informatie is te vinden op Cultuurparkdehout.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl