Alkmaar Centraal

Specsavers heeft voor het basisonderwijs het lespakket 'Bekijk het!' over ogen ontwikkeld. Kinderen krijgen uitleg over hoe ogen werken, wat een lui oog is, wat er gebeurt als je minder goed ziet en meer.

Het begin van het schooljaar is een goede aanleiding om kinderen, ouders en leerkrachten ervan bewust te maken hoe belangrijk goed zicht is. En willicht zijn er kinderen die na de vakantie ineens met bril in de klas verschenen. Om dit in de klas bespreekbaar te maken, heeft Specsavers het lespakket ontwikkeld. 

Basisscholen kunnen het lespakket gratis bestellen via Zorn.nl of Kenmerk.nl. Daarnaast biedt Specsavers aan de Laat 153 in Alkmaar kinderen het lesboekje aan bij aankoop van een bril.

Het lespakket ‘Bekijk het!’ is ontwikkeld in samenwerking met Zorn, een educatieve uitgeverij die al ruim 40 jaar lesmaterialen ontwikkelt voor basis- en voortgezet onderwijs.

Op de Bekijkhet.info is extra informatie te vinden, bijvoorbeeld hoe je een bril kiest die bij je past. Ook kunnen kinderen hier diverse oogtestjes doen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl