Alkmaar Centraal

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar geweldsincidenten die zich in de nacht van zaterdag op zondag hebben afgespeeld rondom station Alkmaar.

Rond 5.40 uur raakten een aantal jongeren in de omgeving van het station met elkaar in conflict. Hierbij isĀ een 19-jarig vrouw uit Castricum in haar hand gestoken met een mes. Toen agenten ter plaatse kwamen, werden zij belaagd door de jongeren. Een agent raakte gewond door een vuistslag in zijn gezicht en werd met een fles op zijn hoofd geslagen. De 19-jarige werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie wist een 19-jarige verdachte uit Castricum aan te houden en onderzoekt wat zijn rol is geweest in het conflict. Hij trapte voor zijn aanhouding moedwillig tegen een politie-auto aan. Hiervoor wordt tegen hem procesverbaal opgemaakt.

Ook is de politie nog op zoek naar mensen die getuige zijn geweest of informatie hebben over dit incident. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Alkmaar via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl