Woensdag 16 september is het weer kindermiddag bij Hortus Alkmaar. Deze keer gaan de kinderen een Biedermeier boeketje maken op een schaaltje. Het boeketje kan ook indrogen, zodat je er lang plezier van hebt.

De workshop wordt gegeven door Ynske Hoekstra van MEC Alkmaar. Ynske vertelt de kinderen eerst van alles over bloemen en bloemschikken. Daarna kunnen ze zelf aan de slag. Het bloemstuk mag na afloop natuurlijk mee naar huis.

De workshop start om 14.30 uur en is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Volwassenen mogen uiteraard ook meedoen om de kinderen te helpen.

De kosten van de workshop zijn € 8,50 per kind, inclusief alle materialen, limonade en wat lekkers.De workshop wordt gegeven bij Hortus Alkmaar aan de Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5669639.

Pin It
Bekeken: 4077x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/