In september worden er weer Tablet Cafés georganiseerd bij Bibliotheek Kennemerwaard. Tijdens deze bijeenkomsten is er gelegenheid om kennis te delen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de tablet.

Er zijn medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard aanwezig om de deelnemers te helpen met vragen. Het tijdstip voor alle Tablet Cafés is van 14:00 tot 16:00 uur.

Op 3 september is er een Tablet Café in de vestiging Bergen. In Heerhugowaard Centrum is het Tablet Café op 8 september. In de vestiging Alkmaar Centrum is het Tablet Café in samenwerking met SeniorWeb op 23 september. In de vestiging De Mare is het Tablet Café op 30 september.

Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten kan bij de klantenservice in de betreffende bibliotheek, telefonisch of per email. Op www.bibliotheekkennemerwaard.nl staat een overzicht van emailadressen en telefoonnummers. De toegang is gratis.

Pin It
Bekeken: 3849x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/