Alkmaar Centraal

Op zondag 27 september wordt het GROEN op en rond het Canadaplein. Van 12.00 tot 17.00 uur kan men tijdens GROEN Alkmaar alles te weten komen over groene energie, groene planten, groene daken, groen afval, groen vervoer, groen geld en meer. Zie wat Alkmaar allemaal doet aan GROEN, alleen of met elkaar. 

Verder kun je onder andere een lekkere bio-pizza bakken, wordt er gespeeld op het groene grasveld op het plein en kan iedereen creatief aan de slag met afval.

Het thema van GROEN Alkmaar is dit jaar 'oogst'. De oogst van de tuin of de akker ligt voor de hand. Maar er is ook oogst van spaarlampen, zonnepanelen of dakisolatie. Gemeente Alkmaar presenteert de belangrijkste onderdelen van haar duurzaamheids- en groenbeleid én een heel aantal groene Alkmaarse organisaties, samen op één dag.

GROEN Alkmaar is het nieuwe stadsfestival waarop iedereen kan zien hoe inspirerend, besparend, verrassend en innovatief GROEN kan zijn. GROEN Alkmaar informeert, enthousiasmeert en zet aan tot actie en is een initiatief van de gemeente.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl