Alkmaar Centraal

De organisatie van de tweede editie van de Lichtjesavond Alkmaar treft de laatste voorbereidingen. De tweede editie op zaterdag 5 september belooft nóg specialer te worden.

Vele initiatieven van bewoners langs de route zijn al beklonken en de tickets vliegen de deur uit. De organisatie pakt dit jaar extra uit met een braderie langs de Schelphoek en heuse flyboarders op het kanaal. Ook langs de route is het dit jaar nóg gezelliger met op vele locaties live muziek en vermaak.

Wie de lichtjesavond wil ervaren kan dat met een eigen of gehuurd bootje doen, maar ook met een VIP arrangement inclusief diner op één van de VIP boten.

Bij de start / finish aan de Turfhaven wordt langs de kade een gezellige braderie georganiseerd met leuke snuisterijen. De braderie staat in het teken van de zomer en heeft een nautisch tintje. De braderie duurt van 18.00 tot 23.00 uur. Ondernemers die een kraam willen huren kunnen contact opnemen met de organisatie. Alle informatie is te vinden op Lichtjesavondalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl