Alkmaar Centraal

Woensdag 21 oktober viert TAQA Theater De Vest voor het eerst het JeugdTheaterVestival. Geniet van een mooie voorstelling, laat je verrassen in de tent, geniet van muziek door leerlingen van Artiance en van de kinderen die zich opperbest vermaken.

Theater voor kinderen is een beleving, magie, een echt uitstapje en het wordt 21 oktober nog mooier. Het JeugdTheaterVestival wordt een dag met drie leuke voorstellingen en vele verrassingen in de foyer. De verkoop is al gestart.

Grootmeester Frank Groothof presenteert de jonge Peer Gynt (6+). Peer voelt zich gevangen in zijn bekrompen dorp en droomt van avonturen, reizen, dansen en vrolijk zijn. Op een feestje ontmoet hij Solvejg, maar zij mag van haar vader niet met hem dansen...

In Nimmerland is alles mogelijk, maar je moet het wel willen zien. Gelukkig is Peter Pan er als onzichtbare 'gastheer' om te helpen. Vijf volwassenen belanden in Nimmerland en zijn te ver van hun verbeeldingskracht afgedwaald. Deze 8+ voorstelling is van Het Laagland.

Theater Terra speelt de 4+ voorstelling over Hazeltje en Grote Haas. Ze houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dat is niet makkelijk te meten. Tijdens de lente, zomer, herfst én winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: 'Raad eens hoeveel ik van je hou?'

Het JeugdTheaterVestival wordt gehouden op woensdag 21 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur. Kijk voor reserveren van toegangskaarten op Taqatheaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl