Alkmaar Centraal

Zaterdag 5 september organiseert ARZV Roei een open dag van 11.30 tot 13.30 uur. Iedereen – van jong tot oud – is welkom aan de Beverdam 1 in Alkmaar om een kijkje te nemen bij 'de leukste sportvereniging van Alkmaar en omgeving'.

Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de loodsen, roeien op een ergometer en natuurlijk plaats nemen in een roeiboot onder begeleiding van een ervaren instructeur. In de kantine staat de koffie, thee, frisdrank en wat lekkers klaar.

Roeien is een sport met veel mogelijkheden. Je kan alleen en in teamverband door het landschap roeien en zo je hele lichaam trainen met weinig kans op blessures. Competitief of recreatief, gezellig met koffie onderweg. Er worden tripjes naar het buitenland georganiseerd en (jeugd-) activiteiten. Hoogtepunt is het waterweekend, een jeugdkamp aan het begin van de zomervakantie.

ARZV bestaat ruim 100 jaar en is de grootste roeivereniging bovenin Noord-Holland, mede dankzij leden die hun steentje bijdragen aan het reilen en zeilen. Meer op roei.arzv.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl