Alkmaar Centraal

Leerlingen van het Horizon College hebben woensdag aanbevelingen gedaan om winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk aantrekkelijker te maken en meer bezoekers te trekken. Dit deden de tweedejaars leerlingen van de opleidingen Filiaalmanager en Ondernemer Detailhandel op verzoek van de winkeliers, tijdens een netwerkontbijt in het winkelcentrum.

De leerlingen pleiten voor meer sfeer doormiddel van bijvoorbeeld decoratie, plantenbakken en zitjes. De website zou interessanter en meer onderscheidend kunnen zijn met foto's en meer kleur. Ook een interactieve plattegrond en gratis wifi zijn als aanbevolen.

Het onderwijsproject binnen de opleidingen Filiaalmanager en Ondernemer Detailhandel en is ontstaan uit een samenwerking tussen het ROC en het winkelcentrum.

Docent Jan Ferwerda: "Het Horizon College leidt leerlingen op tot toekomstige ondernemers. Een samenwerking tussen het regionale bedrijfsleven en het onderwijs is dan ook onontbeerlijk. Op die manier kunnen beide partijen elkaar versterken en ontstaat een win-win situatie." De ondernemers reageerden dan ook enthousiast. Het bestuur van het winkelcentrum heeft het onderzoek in ontvangst genomen en gaat de aanbevelingen intern bespreken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl