Alkmaar Centraal

Zaterdag 12 september staat The Cosmic Carnival op het podium van Cool Kunst en Cultuur met Our Minor Fall in het voorprogramma. Als eerste in de reeks van de Cool Live! avonden laat The Cosmic Carnival dampende gitaar- en orgelsolo’s met prachtige samenzang ten gehore brengen.

De Rotterdamse rock-‘n-roll band laat zich niet in een hokje drukken. Invloeden uit alle windstreken, vooral die uit de zestiger jaren, worden met veel gevoel samengesmolten. Na hun ijzersterke optreden op het BoNoZeKa Festival in 2013, komen de band terug naar Heerhugowaard.

Our Minor Fall, de zeskoppige indie-band uit Amsterdam, verzorgt het voorprogramma. De band doet niet onder voor de hoofdact. De warme en energieke nummers worden begeleid met viool en cello. In het verleden traden ze al op bij 3FM en toerden ze door Ierland.

Kaarten à €7,50 zijn te koop via Coolkunstencultuur.nl of de servicebalie. Ga naar de Facebookpagina van Cool Live! voor nieuws. Onder de vlag van Cool Live! organiseert Cool muzikale activiteiten, waaronder het BoNoZeKa festival.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl