Donderdag rond 18:00 uur vond een eenzijdig ongeval op de Veertweg in Zuid-Scharwoude plaats waarbij een 35-jarige vrouw uit Noord-Scharwoude en haar 6-jarige dochter gewond raakten. De vrouw maakte een uitwijkmanoeuvre toen zij een tegenligger op de weg trof en verloor daarbij de macht over het stuur. De auto botste tegen een boom en kwam vervolgens in een sloot naast de weg terecht.

De auto was zo ernstig vervormd dat de vrouw bekneld raakte en door de brandweer bevrijd moest worden. Daarbij was enige haast geboden want de bestuurster zat deels in het koele water vast. Na de eerste behandeling door de trauma-arts en verpleegkundigen is de vrouw met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het 6-jarige meisje was eerder al door omstanders uit de auto geholpen. Zij is ook voor onderzoek naar het MCA gebracht.

De politie stelt een onderzoek in naar het ongeval en de rijtechnische staat van het voertuig. (beelden: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 4394x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/