Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Vrijdagochtend opende oud-topvoetballer Clarence Seedorf de Alkmaarse kaasmarkt. Hij deed dit op uitnodiging van wethouder Victor Kloos. Clarence Seedorf is bestuurslid en één van de ambassadeurs van de Stichting Laureus Nederland. Deze stichting organiseert op 5 september de  benefietwedstrijd #KickOffforGood Charity Match: de Laureus All Stars – Real Madrid Legends.

De wedstrijd begint om 16.00 uur in het AFAS-stadion. Er zullen vele oud-topvoetballers meespelen, waaronder Clarence Seedorf zelf, maar ook Edgar Davids, Edwin van der Sar, Ruud Gullit, Roberto Carlos, Fernando Hierro, Cafu en Thierry Henry zullen acte de présence geven.

Laureus is een internationale stichting die geld inzamelt om jongeren met een achterstand door middel van sport een kans op een beter leven te geven. De stichting ondersteunt projecten waarbij sport wordt ingezet om maatschappelijke veranderingen te realiseren. Laureus wil een deel van de opbrengst besteden aan een maatschappelijk sportproject in Alkmaar. Meer informatie is te vinden op AZ.nl/kickoffforgood.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl