Alkmaar Centraal

Zaterdag 12 september vindt op het strand van Luna van 11.45 uur tot 16.00 uur een groot sportevenement plaats: HAL in beweging. Dit is een initiatief van borstkankerpatiƫnte Gertie Franconeri en fysiotherapeut Jacco Schekkerman in samenwerking met Rotaract Alkmaar.

Bij haar bezoeken aan de dagbehandeling oncologie in het MCA viel het Gertie op dat de afdeling kwalitatief weliswaar prima is, maar het er ontbreekt aan gezelligheid. Om deze reden heeft zij HAL in beweging opgezet, en de opbrengst van het evenement komt geheel ten goede aan de dagbehandeling oncologie van het Oncologisch Centrum in Medisch Centrum Alkmaar.

HAL in beweging is een ideale gelegenheid om kennis te maken met verschillende sporten. Je kunt je inschrijven voor diverse workshops of sportclinics en krijgt een goodybag inclusief bidon en een lot in de vorm van een polsbandje.

Je steunt door je op te geven niet alleen het goede doel, maar ook je eigen gezondheid. Je maakt bovendien maakt kans op een mooie prijs. Meer informatie is te vinden op www.halinbeweging.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl