Alkmaar Centraal

Het nazomerspektakel in Schermerhorn is een jaarlijks terugkerend evenement wat gehouden wordt in het tweede weekend van september. Elk jaar wordt een ander thema gekozen. Aan de hand van dit thema worden verschillende buurten versierd en is er voor alle doelgroepen wel iets te beleven.

Dit jaar vindt het spektakel plaats op zaterdag 12 en zondag 13 september. Er is voor de allerkleinsten een kinderkermis, zaterdag speelt theatergroep PRUT een kindervoorstelling en voor de volwassenen is er een gezellig Floorcafé in de Floortent. Verder is er op zondag een oldtimershow en een markt, die deels gekoppeld wordt aan het thema van dit jaar: Feest.

Rondom de jaarlijks terugkerende activiteiten worden diverse demonstraties verzorgd en vinden muziekoptredens plaats. Ook de verloting, het Rad van Avontuur en de door vele vrijwilligers gebakken pannenkoeken ontbreken niet tijdens het nazomerspektakel.

Zaterdagavond 12 september is er een muzikale wandeling door het verlichte en versierde dorp van 4 kilometer met na afloop een vuurwerkshow.

Zondagmiddag vindt een spektakel-demo plaats op Het Zwet waarbij men zelf op een flyboard kan staan. Een aantal keren zal er ook een flyboard-show gegeven worden. De middag wordt afgesloten met ‘Jan Smit’-imitator Nick Stricker en het hele weekend zal er feestmuziek gedraaid worden door Jacco Silver. Er is gratis parkeren en gratis entree. Meer informatie is te vinden op www.Floorschermerhorn.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl