Alkmaar Centraal

De bibliotheek in De Mare is ingrijpend verbouwd en opnieuw ingericht. Op vrijdag 18 september zal voor genodigden de officiële opening plaatsvinden. Erna Winters, directeur van bibliotheek Kennemerwaard, neemt om 17.15 uur het woord. Wethouder E. Konijn verzorgt de officiële opening.

Iedereen is zaterdag 19 september welkom om tijdens het Open Huis van 10.00 tot 17.00 uur de geheel vernieuwde bibliotheek te ontdekken. Jong en oud kan genieten van optredens en voorstellingen, en kan meedoen aan workshops en andere activiteiten. Ook zijn er aantrekkelijke openingsacties.

De ruime collectie wordt aantrekkelijk gepresenteerd. In het MediaLab kan worden geëxperimenteerd met apparatuur en nieuwe media. Er zijn een podium en veel studie- en werkplekken. Speel-o-theek De Speelboeg is te vinden op de eerste verdieping.

Er is een taxateur aanwezig voor antieke spullen (aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In het Taalhuis kan men zich laten informeren over taalactiviteiten. De eerste 250 bezoekers op 19 september ontvangen een mooie biebshopper. Volwassenen die voor 1 oktober een jaarabonnement afsluiten lenen 3 maanden gratis. Het hele programma staat op Bibliotheekkennemerwaard.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl