Alkmaar Centraal

Zaterdag 12 september wordt in Sportcomplex Oosterhout het Eerste Opstarttoernooi van Alvoco gehouden. De volleybalcompetities staan weer voor de deur en om alle teams goed voor te bereiden op de competitie wordt tegen diverse teams een mini-toernooi gespeeld. Het toernooi is tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Alkmaarse volleybalvereniging.

Alvoco heeft naast een competitie- en recreantenafdeling ook een bloeiende jeugdgroep. Een uitgebreide technische staf begeleidt volleyballers met een mix van plezier en prestatie, onder andere in talententeams.

Wedstrijden voor de C-jeugd t/m de B-jeugd staan 's ochtends gepland. De A-jeugd en de ‘lagere’ damesteams spelen 's middags. Een aantal clubs hebben al toegezegd met teams naar Alkmaar te komen zoals VOC Maarsen, Compaen (Oostzaan) en Ardea (Heerhugowaard).

's Avonds speelt Dames 1, een mix van ervaren speelsters en aanstormend talent, dat dit jaar in de eerste klasse uitkomt. Heren 1 is vorig jaar gepromoveerd naar de sterke Promotieklasse en zal oefenen tegen sterke tegenstanders. Meer informatie en het hele programma op Alvoco.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl