Alkmaar Centraal

Voor mensen die de mogelijkheden van internet willen ontdekken en er vielig gebruik van willen maken start MEE Noordwest-Holland de cursus Fijn Online. De cursus start op 27 oktober en is bestemd voor mensen vanaf 16 jaar die moeilijk kunnen leren en afkomstig zijnuit de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo, Langedijk en Uitgeest.  

Er zijn zes bijeenkomsten van 15.30 tot 17.00 uur, op 27 oktober, 3, 10, 17, 24 november en 1 december. Deelname aan de cursus kost € 10,00. Voorafgaand aan de cursus vindt er een intakegesprek plaats met een consulent. 

Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe je via de computer een reis plant, hoe je in contact kunt komen met andere mensen en hoe je de gewenste privacyinstellingen instelt op bijvoorbeeld Facebook. Ze worden krijgen tips en handvatten om op een veilige manier gebruik te maken van het internet.

De exacte locatie in Alkmaar wordt nog bekend gemaakt. Aanmelden kan tot 10 oktober 2015. Voor  aanmelden of meer informatie kan contact worden opgenomen met Herman Planje via 088 6 522 522 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl