Op zondag 20 september vindt het laatste Open Podium plaats in het Openluchttheater De Oude Kwekerij. Het Open Podium heeft deze keer een feestelijk tintje. Vooraf is er een picknick en tijdens het Open Podium is er gezellige  muziek.

Er is koffie en thee; bezoekers moeten hun eigen eten meenemen. Eigen eten en drinken meenemen, wel is er koffie en thee en zijn er tafels en bestek beschikbaar.

Tijdens dit laatste Open Podium treden vooral op bewoners van de Bergerhof, Bergermeer en Blaeustraatkwartier. De optredende artiesten zijn: Siem Jonker, het duo Jet en Jonker, Musica Maris en het Split Level Kwaaier.

De picknick is om 13.00 uur. Het Open Podium begint om 14.00 uur en is rond 15.30 uur afgelopen. De entree is gratis. Wel wordt een kleine vrijwillige bijdrage voor de kosten gevraagd. Meer informatie is  te vinden op www.parkdeoudekwekerij.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 4112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/