Afgelopen vrijdag opende Studio Sport-presentator Tom Egbers het nieuwe sportveld achter de Vinckhuysenschool in West-Graftdijk. Het sportveld is tot stand gekomen dankzij een donatie van 39.694 euro van het Schipholfonds, waar Egbers voorzitter van is.

Voorheen moest de leerlingen van de Vinckhuysenschool met een touringcar naar De Rijp gebracht worden voor hun gymles. Ze waren dan langer onderweg dan dat ze daadwerkelijk konden gymmen. Daarom wilde de school graag een eigen sportveld. Het veld zal bovendien niet alleen gebruikt worden door de school, maar is ook beschikbaar voor de voetbalclub SV Graftdijk en voor de overige jeugd uit de omgeving.

Dit is het soort initiatief dat het Schipholfonds graag steunt met een donatie: het fonds ondersteunt immers onder andere initiatieven die door middel van een donatie het verschil zouden kunnen maken. Meer informatie is te vinden op www.schipholfonds.nl.

Pin It
Bekeken: 4525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/