Alkmaar Centraal

Vrijdag heeft de heer Kaptein samen met zijn kleinkinderen symbolisch de eerste paal te geslagen voor het nieuwe pand van Kaptein. Dit gebeurde na een pakkend voorwoord van Mireille Kaptein, directeur van de Kaptein Groep. Wethouder Rob Opdam was namens de gemeente Heiloo aanwezig.

Kaptein produceert en verpakt kaas, boter, smeltkaas en poederkaas. Het is eengedreven familiebedrijf met rijke historie. Het staat voor snel en efficiënt inspelen op de specifieke behoeften van haar nationale en internationale afnemers. Bij Kaptein werken ruim 160 medewerkers verspreid over 4 vestigingen.

Het 10.000 m2 grote pand heeft een strakke uitstraling met veel aandacht voor duurzaamheid. De installaties zullen minder milieubelastend zijn, warmte wordt teruggewonnen en het pand wordt voorzien van led-verlichting. Er zullen ook zonnepanelen worden geplaatst. 

Medio 2016 moet de oplevering plaatsvinden. Kaptein heeft als doel gesteld om eind 2016 volledig operationeel te zijn. In het nieuwe pand worden de vestigingen van Kaptein in IJmuiden en Castricum samengevoegd. Mireille Kaptein voorziet een nog betere onderlinge samenwerking.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl