Alkmaar Centraal

Zaterdag werd er in Sportcomplex Oosterhout het Eerste Opstarttoernooi van Alvoco gehouden. Doel was om de teams een goede voorbereiding te geven op het nieuwe seizoen. Het werd een geslaagd vriendschappelijk toernooi voor zowel de jeugd- als de dames seniorenteams en bleek voor herhaling vatbaar.

’s Morgens begon het toernooi voor de C-, B en A-jeugd met tegenstanders van de verenigingen VIP (Purmerend), Croonenburg (Castricum), Huizen, Oberon (Weesp) en Compaen (Oostzaan). De Alvoco jeugd deed het goed tegen de bezoekers met wisselende successen.

Bij de meisjes A-jeugd kwam alleen VOC Maarssen ook echt naar Alkmaar. Het Alkmaarse team onder leiding van Barry Peters speelde uitstekend en won glansrijk.

In de vooravond was de beurt aan Alvoco Dames 1, Dames 2, VOC Maarssen en Ardea (Heerhugowaard). In zeer spannende duels kwam uiteindelijk Alvoco DS1 als winnaar uit de felle strijd met de meeste punten en slechts een verloren set. Ardea werd tweede, VOC Maarssen derde en Alvoco DS2 vierde.

Volgend jaar wil Alvoco ook de heren goede tegenstand kunnen bieden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl