Alkmaar Centraal

Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza betekende dit jaar drie dagen goed weer, een sfeervol en drukbezocht Waagplein, optredens, een zeer geslaagde online veiling via BVA Auctions en Vito opnieuw als winnaar van de Culinaire Award. En er werd een bedrag van € 54.000 onder niet zes maar zelfs zeven goede doelen verdeeld.

Vrijdagavond overhandigde Lex Verëll, CEO bij Nh1816, een cheque van € 10.000 aan de Mytylschool Bergen voor het racerunner project en eentje van € 5.000 aan Stichting Achter de Duinen. Zaterdagavond kregen Stichting Bureau Sterrenstof en Stichting Een Betere Start respectievelijk € 10.000 en € 4.000.

Stichting Ons Huis en Klas op Wielen Alkmaar kregen beide een cheque van € 10.000. De veiling was zó succesvol dat er een extra goed doel bij kwam. Het Rode Kruis kreeg € 5.000 voor de vluchtelingenproblematiek.

Vito won de Culinaire Award niet zomaar. De jury met ‘Mistery Chef’ Menno Vanwersch was ook onder de indruk van Steak en Stroming en qua uitstraling kwamen Melange 7 aan en Rivers naar voren. Alles met elkaar overwogen was het echter opnieuw Vito dat het hoogst scoorde.
(foto: Ed van de Pol)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl