Martin Schilder heeft per 1 september Fast Forward® Snelkoeriers uit Heerhugowaard overgenomen. Met de overname breidt de onderneming het dienstenportfolio op mobiliteitsgebied verder uit.

Danny Tiggeler startte Fast Forward in 1992 startte en is nu in dienst van Martin Schilder als leidinggevende voor de koeriersactiviteiten. Voor de bestaande klanten verandert er niets, zij het dat het vervoersaanbod flink uitgebreid wordt. De koeriersdienst levert 24-uurs full service gericht op het hoge segment, met representatief vervoer.

Koeriersactiviteiten zijn voor Martin Schilder een nieuwe tak, maar directeur autoverhuur & shortlease Ko Schilder heeft er vol vertrouwen in: "Met de bijna kwart eeuw aan kennis en ervaring van Danny Tiggeler verwachten we snel ingespeeld te raken."

Ko Schilder: "Het is een uitbreiding van onze bestaande activiteiten en we zorgen tegelijkertijd voor een betere bezetting van het aanwezige wagenpark. Samen met onze manager Transport en Logistiek Jurriën Schilder zal Danny de koeriersactiviteiten tot ontwikkeling brengen en zorgen voor verdere expansie in deze regio."

Pin It
Bekeken: 3074x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/