Alkmaar Centraal

Alkmaar Sport organiseert dit jaar op 28 oktober, 4 en 11 november de voorrondes van het 6 vs 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court Daalmeer in Alkmaar, in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen zich nu inschrijven voor dit spannende internationale toernooi.

Cruyff Courts 6 vs. 6 is een kampioenschap waarin meer dan 21.000 jongens en meisjes uit groep 7 en 8 deelnemen op 200 courts wereldwijd. Zo biedt de Cruyff Foundation kinderen de kans zich te meten met de winnende teams van andere Cruyff Courts. Het doel van het toernooi is om alle courts met elkaar te verbinden.

Woensdag 18 óf 25 november worden de Alkmaarse finales gespeeld. Dit hangt af van het weer. De Regiofinales zijn komend voorjaar en daarna volgt in Amsterdam de strijd om de titel Cruyff Court Kampioen 6 vs. 6 van Nederland 2016. Vorig jaar werden zowel een Alkmaars jongens- als een meidenteam tweede.

Kinderen van groep 7 of 8 kunnen zich met (minimaal) zes jongens of meisjes inschrijven tot 6 oktober. Dit kan via per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het maakt niet uit of ze op andere scholen zitten. Meer informatie op Alkmaarsport.nl/cruyffcourt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl