Alkmaar Centraal

De politie in Noord-Holland heeft dinsdag en woensdagochtemd met ruime inzet meerdere kwekerijen opgerold. Agenten waren actief in Heerhugowaard en Sint Pancras. Even verderop werden in De Goorn en IJmuiden ook hennepkwekerijen opgerold.

In een huis aan het Brandpunt in Heerhugowaard werden ongeveer 300 planten aangetroffen. Een man en een vrouw zijn in de woning aangehouden. In een huis aan het Tjaarlingermeer in Heerhugowaard werd een ontmantelde hennepkwekerij gevonden. De politie stelt hier een nader onderzoek in. 

In een huis aan de Rozenlaan in Sint Pancras werden 65 planten aangetroffen; een 30-jarige man uit Sint Pancras is aangehouden.

In een pand aan de Breeuwhamer in De Goorn trof de politie diverse hennepgerelateerde goederen. Deze spullen zijn voor onderzoek in beslag genomen. Woensdagochtend werden in een woning aan de Eenhoornstraat in IJmuiden 110 hennepplanten aangetroffen en ruim 3.100 stekken. Twee mannen van 51 en 32 jaar uit Tilburg zijn aangehouden. In een andere woning in diezelfde straat werden rond 100 planten geruimd. Een 27-jarige inwoner is aangehouden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl