Alkmaar Centraal

Woensdag 7 oktober organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin van 14:00 tot 16:00 uur een gezellige middag vol activiteiten voor (groot)ouder en kind in Mare Nostrum: het Speel je Wijs festival. Allerlei organisaties doen mee, zoals Humanitas, Speel-o-theek de Speelboeg, de knutselclub van Mare Nostrum en de Mama’s Club.

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Er is informatie over spelen en opvoeden en er zijn allerlei gratis activiteiten zoals schminken, gezonde hapjes maken, knutselen of luisteren naar voorlezers.

Je kunt ook een kijkje nemen bij de Ruil/Weggeefhoek van het CJG. Het CJG zorgt voor een drankje en een hapje. Er zijn ook workshops: 'Muziek op schoot', voor ouders met kind(eren) tot 4 jaar, ouder & kind yoga (kids van 2 tot 6 jaar) en er is improvisatietheater voor kinderen vanaf 4 jaar.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien. Meer informatie op cjgalkmaar.nl of Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl