Ricky Koole is terug in het theater! Na de succesvolle programma’s Harmonium en Laagland met Leo Blokhuis maakt ze weer een soloprogramma: Rain, Steam, Speed. Op woensdag 2 november staat ze in de Grote Zaal van Theater De Vest met een 4- koppige band van topmuzikanten die meer zijn dan alleen begeleiders en zelf ook prachtig zingen.

Zowel Ricky als haar begeleiders hebben een grote voorliefde voor de rauwe soul uit het zuiden van de VS en de uit het leven gegrepen teksten van de folk en country. Haar nieuwste concert Rain, Steam, Speed staat voor tranen, passie en gedrevenheid. Het publiek hoort liedjes die, net als een mooi schilderij, een heel leven kunnen vertellen. Liedjes die door Koole met verhalen in hun context worden geplaatst en daardoor nóg mooier worden. Naast zangeres is Ricky Koole ook bekend van haar hoofdrol in de film Sonny Boy. Tijdens het laatste Nederlandse filmfestival werd ze beloond met een nominatie voor beste vrouwelijke actrice voor haar rol in deze film. Helaas ging het kalf (voor de 3de keer) aan haar neus voorbij. Twee dagen daarna won de cd van Happy Camper (waar Ricky ook aan meewerkte) gelukkig een Edison!

Het theaterconcert Rain, Steam, Spead is op woensdag 2 november om 20.15 uur in de Grote Zaal van Theater De vest te zien. Kaarten kosten € 20 (CJP/65+ € 19) en kunnen worden gereserveerd via de kassa (072- 548 99 99) of via www.theaterdevest.nl

Pin It
Bekeken: 2530x
https://ee.itk.ac.id/data/