Alkmaar Centraal

'Klaar mee - loop mee' is van start gegaan. Wie net als initiatiefnemer Jolanda Huiting wat kilo’s kwijt wil kan iedere maandag (9:30 tot 11:00 uur) en iedere dinsdag (18:30 tot 20:00 uur) gezellig met de groep meewandelen.

De start is bij het “Huis van de wijk" de Alkenhorst in Hoefplan en er is keuze uit twee routes. De eerste wandelaars zijn al zes kilo kwijt en hebben als doel om de 10,5 kilometer te lopen in Egmond eind januari. De andere groep doet het nog wat rustiger aan.

Een deelneemster is erg tevreden: "Het is heerlijk, makkelijk en als jonge moeder kan ik mijn kinderen gewoon meenemen. Een sportschool is even onhaalbaar en onbetaalbaar en zo heb ik toch mijn beweging. Ik woon niet in het gebied waar we wandelen en zie een heel nieuwe stuk van Alkmaar, hartstikke leuk. De mensen geven een gezellige sfeer, iedereen is welkom en met iedereen kan je een praatje maken. En voordat ik het weet heb ik weer ruim 5 kilometer gelopen, 500 calorieën verbrand en gezellig gekletst!"

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22604789.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl