Het buitenbad van zwembad de Bever is dan wel al een tijdje gesloten voor vrijzwemmen, maar honden zijn nog altijd welkom. Op Dierendag, 4 oktober, zetten de medewerkers nog één keer de poort open voor alle honden uit Sint Pancras en omgeving voor een verfrissende duik tijdens het jaarlijkse hondenzwemmen.

Alle honden zijn 4 oktober welkom tussen 11.00 uur en 14.00 uur. De baasjes mogen ook mee het water in. Er wordt echter wel geadviseerd een wetsuit aan te trekken in verband met de temperatuur van het water.

Na het zwemmen krijgen alle honden een goodiebag, of liever gezegd een doggybag, met wat lekkers erin. De goodiebags zijn mogelijk gemaakt door Naturis en Petfood. Meer informatie is te vinden op www.zwembaddebever.nl. (foto: kampernieuws.nl)

Pin It
Bekeken: 3435x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/