Alkmaar Centraal

Helemaal onzelfzuchtig was het niet. Ze móest gewoon iets doen. Fleur van Holst zat zo wanhopig naar de tv te schreeuwen dat haar vrienden het op afstand konden horen. Ook zij voelden zich radeloos en gingen uit man en macht op zoek naar iets wat ze konden doen. Ze bundelden hun krachten. En ze vonden het.

LEGAAL KABAAL is een tegengeluid dat klinkt op 10 oktober. Tegen angst, verdriet en haat. Een hoopvol geluid, dat zich op de toekomst richt en kansen ziet. Een knallend en vastberaden benefiet.

In HAL25 kunnen jong en oud van 15.00 tot 02.00 uur dansen, eten, drinken, schminken, en vooral: doneren. Want op Lesbos, Kos, Athene en Malta komen dagelijks duizenden nieuwe vluchtelingen aan. De volledige opbrengst van LEGAAL KABAAL gaat daarom naar Stichting Bootvluchteling, een groep vrijwilligers die zich inzet voor de directe en dringende opvang van vluchtelingen.

Op het Benefiet Bonanza LEGAAL KABAAL zijn inspirerende sprekers, masseurs, heerlijke snacks, maaltijden, swingende bands en dj’s. Kinderen kunnen er knutselen.

In ieder geval aanwezig zijn Collectief Explosief, Orchestre Partout, Alfon Oekie, Gozba en DJ-DNS.

Kaarten kosten € 5,- (kinderen tot 12 jaar gratis toegang) en zijn te koop aan de deur. Neem genoeg cash mee, want pinnen is niet mogelijk. Alles gaat direct in de donatiepot. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of ga naar Facebook.com/legaalkabaal.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl