Alkmaar Centraal

Alkmaar Sport heeft de sportieve activiteiten voor ouderen overgenomen van stichting De Wering. Alkmaar Sport verzorgt al jaren een groot sportaanbod voor diverse doelgroepen in Alkmaar en omgeving. Het programma voor ouderensport sluit dan ook goed aan bij haar activiteiten om ‘iedereen’ in beweging te brengen.

Alkmaar Sport draagt met haar sport- en beweegprogramma’s bij aan een mentaal en fysiek actieve leefstijl voor senioren. De 55-plussers die actief waren bij De Wering kunnen op hun vertrouwde manier blijven sporten.

Het sportaanbod voor senioren blijft Alkmaar Sport verder ontwikkelen. Dit met een groot aantal enthousiaste beweegdocenten en –begeleiders. Op Alkmaarsport.nl/ ouderensport zijn de activiteiten te vinden. Plezier, samen sporten en gezondheid zijn de uitgangspunten bij het sportprogramma.

Voor 55-plussers die er nog niet helemaal zijn welke les het beste bij hen past, staan de medewerkers van Alkmaar Sport klaar om te helpen zoeken naar een passende sport- of beweegactiviteit.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl