Alkmaar Centraal

Het RPA Noord-Holland Noord organiseert jaarlijks de Week van het Werk, een week vol bijeenkomsten voor professionals en geïnteresseerden. De Week van het Werk vindt dit jaar plaats van 30 september tot en met 9 oktober en is bedoeld om de afspraken die gemaakt zijn in juni op de Regiowerktop Noord-Holland Noord verder vorm te geven.

Ook dit jaar is samen met partners een divers programma samengesteld. Een aantal bijeenkomsten kan men zich voor aanmelden, zoals het Werkgeverscafé op dinsdag 6 oktober en 'Jouw talent in kaart' op 8 oktober.

Het WerkgeversCafé staat in het teken van bevlogenheid binnen organisaties en is inclusief ontbijt. De bijeenkomst duurt van 07.00 tot 10.00 uur en wordt gehouden bij Holland Media Combinatie in Alkmaar. Aanmelden kan via rpa-nhn.nl/werkgeverscafe

'Jouw talent in kaart' is voor werkzoekenden in de regio Noord-Holland Noord. Centraal staat wat werkzoekenden kunnen toevoegen ten opzichte van alle concurrentie bij het vinden van een baan. De bijeenkomst op 8 oktober duurt van 09.30 tot 12.30 uur (inloop 09.15) en is in Wijkcentrum Wijkwaard. Aanmelden kan via debroekriem.nl/events/.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl