Maandag 19 oktober is de zesde aflevering te zien van ‘I Can Make You A Supermodel’ bij RTL 5.
In dit programma gaat modellenagent Paul Fisher de straat op om meisjes te zoeken waarvan hij denkt een supermodel te kunnen maken. Zijn zoektocht in Alkmaar is in die zesde aflevering te zien.

Paul, een Amerikaan, heeft zo al van veel ‘normale’ nietsvermoedende meisjes topmodellen gemaakt. Deze modellen gaan nu de hele wereld over en lopen shows voor grote shows als Prada, Gucci, Louis Vuitton etc.

De aflevering van maandag 19 oktober staat in het teken van Alkmaar en Haarlem. Paul is hier geweest om potentiële kandidaten aan te spreken en hen te fotograferen. Uiteindelijk gaat één van vijf meisjes door naar de volgende ronde. Dan krijgen ze een hair make-over en wordt een portfolio gemaakt. Met dit portfolio gaat Paul vanuit Amerika aan de slag. De meesten hebben grote kans om door te breken als model.

‘I Can Make You A Supermodel’ is elke maandag om 21:30 uur bij RTL 5 te zien. (foto: William Rutten)

Pin It
Bekeken: 6066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/