Zondag 27 september wordt een casting voor modellen gehouden voor de Wearable Art Awards Holland (WAAH!) in de TelefoonCentrale in Alkmaar. Tijdens de casting zullen jurylid Sandra van der Wiel, regisseur Ruud Davris en topmodel Debbie Dhillon (bekend van Hollands Next Topmodel) aanwezig zijn.

Naast een korte catwalktraining van Debbie Dhillon en een stukje bewegen op muziek zullen foto's gemaakt worden. Zo kan de jury de meest geschikte modellen selecteren voor de kostuums/show.

Er worden hooguit dertig modellen geselecteerd. Zij gaan bijzondere kostuums dragen tijdens de show die in mei 2016 gehouden wordt in de Grote Kerk in Alkmaar. Dertig designers zijn nu bezig om de kostuums te maken.

Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 24 september. Meer informatie op waah.nl/modellen. Om 9:00 uur worden kandidaten ontvangen in de Graham Bell zaal. De casting en training start om 10:00 uur. Om 13.30 uur wordt de casting afgerond.

Pin It
Bekeken: 4097x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/