Alkmaar Centraal

De Telstar Megastore in Alkmaar gaat een doorstart maken. Eind augustus vroeg de Telstar Holding voor alle acht megastores een faillissement aan. De directeur liet toen weten te open op een doorstart, en dat is nu gelukt. Investeerders hebben overeenstemming bereikt met de curator. De winkels gaan onder de naam Telstar verder en zullen bovendien nauw gaan samenwerken met DAKA sport, die de doorstart mede mogelijk heeft gemaakt.

In 2016 zullen de Telstar Sports and Fashion winkels zich aansluiten bij de Intersport-formule. Van de acht vestigingen in Nederland is die in Almere de enige die niet wordt voortgezet.

Telstar gaat zich vanaf nu meer richten op topmerken als Nike, Adidas, Asics en Underarmour. De nadruk komt te liggen op voetbal, hockey, tennis, fitness, running, outdoor en natuurlijk wintersport. De komende weken worden de winkels opnieuw aangevuld met bestaande en nieuwe najaarscollecties.

De doorstart van Telstar is ook goed nieuws voor winkelcentrum Noorder Arcade, waar de Telstar-Megastore de hele eerste verdieping beslaat.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl