Alkmaar, 06 november 2011. AZ blijft voorlopig de 'winning mood' vasthouden. Ook een bezoekend ADO Den haag kon daar geen verandering in brengen. In het eigen AFAS Stadion bleef de Alkmaarse ploeg voor de tiende keer op rij ongeslagen, ook met een zware uitwedstrijd op Europees niveau in de benen. Al in de 11e minuut van de wedstrijd trapte Brett Holman het leder in de touwen, maar meer werd er in de eerste helft niet gescoord. 1-0. De Hagenezen lieten de Alkmaarders nog wel even schrikken toen er vlak voor rust  van heel dichtbij een kopbal werd gemist. Na de rust werd er mooi gecombineerd, maar duurde het toch nog twinig minuten voordat Maher kon scoren uit een rebound van een schot van Berens. 2-0. Uiteindelijk kreeg de jarige Jozy Altidore (22 geworden) na zeven doelpuntloze wedstrijden zijn cadeautje en stond er een verdiende 3-0 op de borden.

Bekeken: 2060x