Donderdagmiddag hielden agenten in Alkmaar twee verdachten aan wegens diefstal. Het gaat om jongens uit Heerhugowaard en Den Helder van respectievelijk 17 en 19 jaar oud.

Een jongen uit De Rijp liep Achter de Vest en zag drie personen staan. Een van hen benaderde hem en vroeg om zijn telefoon. Toen hij deze gaf, ging de man er prompt mee vandoor op de fiets. Het slachtoffer bleef bij de andere twee in de hoop dat hij zijn telefoon terug zou terugkrijgen. Hij wilde ze tegenhouden totdat de politie er zou zijn en kreeg hierop een trap en meerdere slagen tegen zijn hoofd.

Er ontstond een worsteling en het slachtoffer belandde op de grond. Hij kreeg nog een aantal trappen tegen zijn lichaam. Toen hij weer opstond sloeg het tweetal hem weer tegen zijn hoofd. Hij raakte gewond door de mishandeling.

Ambulancepersoneel heeft de jongen nagekeken. De politie kwam eraan en kon het duo inrekenen. Ze zijn na verhoor in verzekering gesteld en zitten nog vast. De politie doet verder onderzoek.

Pin It
Bekeken: 2993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/