Alkmaar Centraal

Zaterdag 17 oktober opent Outdoorpark Hoornse Vaart haar deuren in het donker. Het park blijft deze dag extra lang open. Met een complete klimuitrusting inclusief hoofdlamp wordt in het donker op het circuit op één, vier, zes, elf of zestien meter hoogte geklommen.

Het nachtelijke avontuur start om 19.30 uur. Na de uitgebreide instructie over de klimgordels en het andere klimmateriaal kan geklommen worden op alle niveaus. In het Outdoorpark hebben klimmers de keuze uit vijf parcoursen op verschillende hoogtes, een aantal tokkelbanen en een vrije val vanaf 16 meter hoogte. 

Reserveren via de website www.outdoorparkhoornsevaart.nl is noodzakelijk. Bij een online reservering kan voor slechts 1 euro extra een kaartje voor het naastgelegen zwembad de Hoornse Vaart worden gekocht. Dit kaartje blijft een jaar geldig. Klimmen op niveaus 1, 2 en 3 kost € 12,50 (minimum lengte 1.30 meter). Voor € 18,50 p.p. kan tot 16 meter hoogte op alle parcoursen worden geklommen (minimum lengte 1.40 meter).

Houd ook op de Facebookpagina van Alkmaar Sport in de gaten; als je degene met wie jij zou willen nachtklimmen tagt in de aankondiging op Facebook maak je kans op twee vrijkaarten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl