Alkmaar Centraal

Mooie salades, feestelijke broodjes, verse vis, warme gerechten, een goed glas wijn en een fantastisch kopje koffie. Ze zijn allemaal te vinden op de menukaart van l’Avenir, het schoolrestaurant van PCC Oosterhout in Alkmaar. Leerlingen van de opleiding Consumptief nodigen iedereen van harte uit in hun sfeervolle grand-café.

Derdejaars leerlingen van PCC Oosterhout draaien overdag tijdens de lunch bij wijze van praktijkles hun dienst in de keuken of de bediening. De vierdejaars verzorgen de diners aan het eind van de dag. Prima voorbereidingen op ‘later’, bevestigen de leerlingen.

Horecadocent Tino van Tol: ,,Onze leerlingen werken de ene week in de bediening en de andere week in de keuken. Iedere leerling is bij toerbeurt kok, gastheer of –vrouw, barman/baristo, manager, afwasser of tournant (alleskunner)." Het schoolrestaurant is in haar opzet uniek in de regio.

l'Avenir is open voor lunch op lesdagen van maandag t/m donderdag tussen 12.00 en 13.30 uur. De kleine kaart wisselt een aantal maal per jaar. Op woensdag- en donderdag kan men dineren vanaf 17.30 uur. Een driegangendiner inclusief koffie kost € 14. Hiervoor is reserveren nodig (072-5410438).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl