Alkmaar Centraal

IJsbaan De Meent wordt zaterdag 10 oktober om 12.45 uur geopend door de zussen Ireen W31 en Ireen W32 voor het nieuwe schaatsseizoen. De ijsbaan is deze dag geopend tot 17.00 uur. Vanaf het moment dat het ijs door de zussen is getest en goed is bevonden, is de ijsbaan open voor alle schaatsfans. Zij zullen de schaatsers de hele dag aanmoedigen vanaf het middenterrein.

Om de opening te vieren is heeft De Meent een kortingsactie: het hele weekend is er 10% korting op de 10- en 25-rittenkaarten. Voor SportPashouders is het nu al mogelijk met 10% korting de rittenkaarten te verlengen.

Tijdens de openingsdag verzorgen de leraren van schaatsschool In Balans ieder uur gratis schaatsles. Aanmelden hiervoor kan bij de schaatsschool. In de ijshal kunnen kinderen deelnemen aan een spellencircuit, met onder andere sneeuwbalgooien en sjoelen. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid tot schminken en staat er een springkussen opgesteld. Daarnaast is er voor belangstellenden een rondleiding door de machinekamer om 14.00 en 15.00 uur.

IJsbaan De Meent biedt tot en met zondag 13 maart een gevarieerd programma voor jong en oud. Naast ijsdisco op vrijdag is de spelletjesmiddag een nieuwe activiteit voor de jongere schaatsers. Iedere woensdagmiddag kunnen zij van 14.00 tot 16.00 uur in de ijshal terecht voor een actief spellencircuit. Voor de ervaren schaatsers zijn er dit jaar maar liefst vijf buffelavonden ingepland. Dit jaar zijn de vijf buffelochtenden nieuw op het programma. 

De activiteitenkalender en meer informatie is te vinden op www.demeentalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl