Alkmaar Centraal

Woensdag heeft Alkmaar Sport met de huidige horecapachters van Sportcomplex Hoornse Vaart, Walter van Westbroek en Peter Visser, een vijfjarige overeenkomst afgesloten. Naast de goede ervaringen van de laatste twee jaar gaf het aanbod de doorslag om voor deze bekende horecamannen uit Alkmaar te kiezen.

Het tweetal exploiteert onder andere ook Grand Café de Studio en Henry’s Party catering. Eddy Bakker, Manager Exploitaties Alkmaar Sport: “De doelstellingen en ambities die Walter en Peter hebben aangegeven te gaan realiseren passen uitstekend bij Alkmaar Sport. Een gezonde levensstijl met aandacht voor elke gebruiker of gast.”

De komende maanden zullen de nodige investeringen worden gedaan. Bezoekers kunnen vanaf 1 februari in een verfrissende, mooie en sportieve omgeving genieten van kwalitatief goede producten.

Walter en Peter hebben eerder dit jaar het certificaat “de gezonde sportkantine” ontvangen en zullen het aanbod verder uitbreiden. Wachtende ouders kunnen binnenkort hun kinderen in het instructiebad volgen via een TV-scherm in de horeca. Peter ziet nog volop mogelijkheden voor bedrijven en groepen op het Outdoorpark en vormen van catering, zoals een BBQ-buffet of zelfs een romantisch diner op de bodem van het zwembad.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl