Alkmaar Centraal

Het nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur. IJsbaan De Meent wordt zaterdag 10 oktober om 12.45 uur geopend door zusjes Ireen W31 en Ireen W32 voor een seizoen vol schaatsactiviteiten. De ijsbaan is deze dag geopend tot 17.00 uur en er kan gratis worden geparkeerd.

Vanaf het moment dat het ijs door Ireen W31 en Ireen W32 is getest en goed bevonden, is de ijsbaan open voor alle schaatsfans. De twee zullen de schaatsers de gehele dag aanmoedigen vanaf het middenterrein. Tijdens de openingsdag verzorgen de leraren van schaatsschool In Balans ieder uur gratis schaatsles. 

Aanmelden voor schaatslessen kan bij de schaatsschool. In de ijshal kunnen kinderen meedoen aan een spellencircuit met onder andere sneeuwballen gooien en het populaire sjoelen. Natuurlijk komt ook Freddy Fit een rondje schaatsen. De allerkleinsten kunnen zich laten schminken en zich op een springkussen uitleven. Voor belangstellenden is er een rondleiding door de machinekamer om 14.00 en 15.00 uur.

Om de opening te vieren kan men het hele weekend met 10% korting 10- en 25-rittenkaarten kopen. SportPashouders kunnen nu al online met 10% korting hun rittenkaart verlengen.

IJsbaan De Meent biedt tot en met zondag 13 maart een gevarieerd programma voor jong en oud. Naast ijsdisco op vrijdag is de spelletjesmiddag een nieuwe activiteit voor de jongere schaatsers. Iedere woensdagmiddag kunnen zij van 14.00 tot 16.00 uur in de ijshal terecht voor een actief spellencircuit. Voor de ervaren schaatsers zijn er dit jaar maar liefst vijf buffelavonden ingepland. Nieuw op het programma dit jaar zijn vijf buffelochtenden. En vrienden, familie’s of bedrijven zijn bij De Meent aan het juiste adres voor curling.

Meer informatie op demeentalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl