Alkmaar Centraal

Donderdag 22 oktober organiseert Alkmaar Sport een sportspektakel in Sportcomplex Oosterhout voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Van 13.00 tot 16.30 uur kunnen ze op deze vakantiedag lekker sportief bezig zijn met een grote variatie aan sportclinics. Tussendoor kunnen zij zich uitleven op de luchtkussens en meedoen aan sportieve randactiviteiten.

Het sportspektakel wordt twee maal per jaar georganiseerd door Alkmaar Sport: een keer in de herfstvakantie en een keer in de voorjaarsvakantie.

Het doel is om kinderen ook in de vakanties te laten sporten en bewegen. Kinderen kunnen diverse sportclinics volgen, waaronder karate, atletiek, schermen, freerunning en een verrassingssport. De entree is € 3 en na afloop is er een sportieve verrassing. Vooraf aanmelden is niet nodig. Aanmelden voor sportclinics kan bij de entree.

Voor de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang is er in de ochtend, van 10.00 tot 12.30 uur een speciaal programma met aangepaste toegangsprijzen. Meer informatie op Alkmaarsport.nl/ sportspektakel.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl