Alkmaar Centraal

Hulpkaravaan Griekenland heeft door heel Nederland zo’n 1500 kubieke meter aan kleding en donaties voor vluchtelingen in Griekenland verzameld. Dit ligt opgeslagen in 70 locaties door heel Nederland. Voor de regio Noord-Holland ligt er 200 kubieke meter in de Loods aan de Pettemerstraat. Dit moet voor komende vrijdag gesorteerd zijn en naar de centrale opslag in Bleiswijk worden gestuurd.

Van 5 tot en met 8 oktober worden de gedoneerde kleding en spullen aan de Pettemerstraat gesorteerd en verzendklaar gemaakt. De organisatie vraagt zoveel mogelijk mensen daarbij te komen helpen. Zo moet de kleding gesorteerd worden op dames-, heren-, kinder- en babykleding, en daarna op kledingmaat. Mensen die willen helpen zijn welkom om op deze dagen tussen 11.00 en 21.00 uur langs te komen. Wie meer informatie wil kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het project om kleding en andere spullen in te zamelen om naar vluchtelingen in Griekenland te sturen begon als een persoonlijk initiatief van Erika Mauritz, maar is inmiddels zo groot geworden dat er vele vrijwilligers nodig zijn. Vanaf de centrale opslag in Bleiswijk worden de donaties vanaf 17 oktober naar vier locaties in Griekenland gestuurd waar veel vluchtelingen aankomen. Meer informatie is te vinden op www.hulpkaravaangriekenland.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl