Alkmaar Centraal

Afgelopen weekend vond in ‘t Zand het Koegras judotoernooi plaats. Sportinstituut Tom van der Kolk was vertegenwoordigd met meer dan veertig judoka's.

‘s Ochtends wist Maud Renses de vierde plaats te behalen in de categorie -27kg en Jesse van Staalduinen haalde de derde plaats in de categorie -38kg. Ook Niels Vaartjes, Christiaan Slaaf en Tristan Vreeling haalden het podium; zij werden respectievelijk tweede, tweede en derde. Stan van der Bij en Lennox Neslo vielen net naast de prijzen met een vijfde  plaats.

In de middag waren de categorieën -15 jaar, -18 jaar en de -21 jaar aan bod. Van de judoka’s van Tom van der Kolk haalden Diego Kramer (2e), Jonathan Houkes (2e), Maikel Frank (3e), Ruben Zoetelief (3e), Jesse Timmer (3e) en Colin van der Kolk (3e) een podiumplaats. Anna van Zuilen, Chris Oud, Chaira Stiens, Kay Poland, Lars Karssen, Annick Baas en Fabio Loche vielen helaas net buiten de prijzen allemaal vijfde.

De hoogtepunten van de middag waren Fabio Loche omdat hij wist te winnen van Zico Valks, de nummer 3 van Nederland in de categorie -15 en de mooie scores met Choi-Morote Seo-Nage en O-Uchi Gari.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl