Alkmaar Centraal

Zondag maakte de KNGU de definitieve scores bekend van de vorige week in Beveren-Leie (BE) gesprongen 2e kwalificatie voor het WK Trampolinespringen. Bo Bet behaalde de hoogste score en voldeed ruim aan de WK-limiet. Tara Fokké (Flik Flak De Bosch) voldeed precies aan de limiet.

Zondag vond in de Triffishal de 2e kwalificatie plaats voor het WK Jeugd in november. Uit eigen stal namen Niamh Slattery, Roel Teillers, en Katie Cowles deel. Gympower TV streamde live. Katie (meisjes 11-12 jaar) was oppermachtig in haar categorie en behaalde ruim de wildcard-score. 

Niamh en Roel sprong allebei de WAGC limiet. De Triffis springers zijn nu al vrijwel zeker van plaatsing. Mel van der Kolk van TVIJ veroverde ook een ticket met een perfect uitgevoerde verplichte oefening.

Op 25 oktober wordt de laatste WAGC / WK kwalificatiewedstrijd gesprongen; de jeugd en de senioren springen dan in de Triffishal in Alkmaar.

Triffis deed ook goede zaken in de eerste van drie competitiewedstrijden in Heerhugowaard. Doel is behalen van de landelijke finale in Oss op 13 december. Vijf teams van sprongen in de klassen C, D en E.

In de E-klasse sprong Triffis E5 naar het brons met nieuwkomers Alieke van Heerde, Finn van Veldhuizen en Lina Uljee. In de D-klasse werd Triffis D5 tweede; Daphne de Groot, Janneke de Groot, Marlieke Bezuijen en Sanne Swart versloegen tien teams, waaronder Triffis D4.

Ook Triffis C2 met Jetske Los, Jouke Windig, Michelle Driehuis en Lianne Strijbis pakte brons. Triffis C1 werd vierde.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl