Alkmaar Centraal

Woensdagmiddag zijn bij een aanrijding op de N242 bij Alkmaar meerdere mensen gewond geraakt. Een automobiliste die richting de A9 reed kwam door nog ombekende oorzaak in de middenberm terecht en reed daar doorheen de andere rijbaan op. De bestuurster van een daar rijdende Opel Zafira kon een ongeval niet meer vermijden en klapte vol op de andere auto.

Die maakte daardoor een koprol en bleef daarna op de kop liggen. Door de schade zat de automobiliste van de over de kop geslagen auto beklemd en moest ze door de brandweer bevrijd worden. Die heeft haar via de achterklep en met behulp van een zogenaamde 'plank' uit het wrak gehaald, waarna ze met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. In de Opel Zafira zaten twee volwassenen, een kind en een baby. Zij lijken er met lichte verwondingen maar forse schrik vanaf te zijn gekomen. Ze zijn nog wel ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De N242 is in verband met opruimingwerzaamheden en een onderzoek van de dienst Verkeers Ongevallen Analyse tijdelijk afgesloten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl