Maandag wapperde bij het stadhuis de regenboogvlag ter gelegenheid van de Coming Out Dag op 11 oktober. Ook werd vanaf het bordes een bonte verzameling ballonnen opgelaten. Wethouders Elly Konijn en Pieter Dijkman waren aanwezig als vertegenwoordiging van het college.

Ter gelegenheid van Coming Out Dag was verder een bijeenkomst georganiseerd voor het onderwijs, waarbij staat de vraag “hoe kunnen scholen een veilig klimaat bieden voor alle leerlingen, dus ook LHBT’s?”centraal stond. 

Ook waren scholen van het voortgezet onderwijs uitgenodigd om ideeën, emancipatie, diversiteit en veiligheid op scholen te stimuleren en te bundelen. Er waren onder andere twee gastsprekers van COC Nederland en Respect2love, enkele mensen vertelden over hun eigen coming out en er was iemand aanwezig van School en Veiligheid. (foto's: Alkmaar Centraal/Danny Floor)

Pin It
Bekeken: 4183x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/