Alkmaar Centraal

In de nacht van 24 op 25 oktober wordt op en rond IJsbaan De Meent de Wintertijd Challenge georganiseerd. Deelnemers zullen gaan schaatsen, wandelen en glow-in-the-dark bootcampen tijdens het teruggaan van de klok, van 2.00 uur zomertijd naar 2.01 uur wintertijd. Zij zoeken sponsors om geld in te zamelen voor onderzoek naar spierziekte bij kinderen.

Spieren voor Spieren organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Wintertijd Challenge. Door het hele land wordt dit initiatief opgepakt en gaan sportievelingen midden in de nacht de uitdaging aan om 61 minuten te sporten.

Bij De Meent zullen langebaan- en kunstschaatsers 61 minuten lang hun kunsten vertonen. Ook kan men ronden om de 400-meterbaan wandelen. In samenwerking met The Bootcamp Club Alkmaar wordt op het middenterrein een glow-in-the-dark bootcamp georganiseerd. Dit alles onder begeleiding van vrijwilligers van Alkmaar Sport.

Deelname is gratis, maar een donatie vooraf van minimaal € 15,- is wel verplicht. Het bedrag komt geheel ten goede van onderzoek voor kinderen met een spierziekte. Aanmelden voor bootcampen kan via thebootcampclub.nl, voor het wandelen en schaatsen is aanmelden niet nodig. Meer op demeentalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl